Razne novice02 december 2015

V ZAGORJE PRIHAJA SVETI MIKLAVŽ

Objavil/a: Marko Drobne
V soboto, 5. decembra, se bo točno ob 18.00 uri po Cesti zmage v Zagorju popeljal Sveti Miklavž. Na pot po zagorski dolini bodo Miklavža pospremili člani Pihalnega orkestra SVEA, zvesti angeli, nagajivi hudički, artista z ognjem in artista na hoduljah.

Na prenovljenem mestnem trgu bo dobremu možu in vsem prisotnim na prireditvi dobrodošlico izrekel zagorski župan – Matjaž Švagan.
miklavz_v_zagorju
image/jpeg 410x273
S petjem, plesom in glasbo bomo v družbi otrok Vrtca Zagorje, učencev Glasbene šole Zagorje, plesalcev Plesne šole Urška, Zavoda Bufetto in artista z ognjem, pričakali dobrega moža.

Za zvrhan klobuk čarovniških trikov bo na prireditvi poskrbel čarovnik Grega, ki bo ob ritmu dobre glasbe poskrbel, da nas kljub mrazu na miklavžev večer ne bo zeblo.

Občina Zagorje ob Savi in Društvo prijateljev mladine Zagorje vas vabita, da skupaj pozdravimo prihod prvega dobrega moža in z njim prihod pravljičnega decembra v zagorsko dolino.

V času prireditve obiščite stojnico Rdečega Križa Zagorje. Z nakupom miklavževih piškotkov boste pripomogli, da bodo prazniki praznični prav v vsakem domu.

ustvari pdf za to novico  tiskalniku prijazno 
© Prosvetno društvo Čemšenik 2007-2017
Ureditev strani Marko Drobne