Razne novice20 december 2007

PENZION JELEN

Objavil/a: Martina Bokal
V nedeljo 16.decembra 2007 so v prosvetnem domu v Čemšeniku gostovali igralci gledališke skupine iz Izlak. Kljub slabemu vremenu se je v dvorani nabralo zadovoljivo število gledalcev, ki so se nasmejali zapletom in razpletom obiskovalcev penziona Jelen.
ustvari pdf za to novico  tiskalniku prijazno 

Razne novice19 november 2007

IGRAJ, NE POSTAVAJ

Objavil/a: Marko Drobne
Folklorna skupina Prosvetnega društva ne miruje. Mladi smo še in igrivi, zato smo se odločili, da vas v plesnem popoldnevu popeljemo v svet igre, kot so jo poznali nekoč: otroci vas bodo spomnili na rajalne igre, ki se jih zagotovo še spomnite, domači plesalci se bodo predstavili z igrami iz različnih slovenskih pokrajin, gostujoča folklorna skupina Grof Blagaj iz Polhovega Gradca bo pokazala, kako so se včasih igrali pri njih, zaigrali pa bodo tudi člani kvarteta ZAGŠMALIT.

Pustite se nagovoriti, vzemite si čas - za igro - z nami. Zato vabljeni v nedeljo, 25. 11. 2007, ob 16. uri v Prosvetni dom Čemšenik na folklorno prireditev - IGRAJ, NE POSTAVAJ.

Ne postavajte, pridite!

ustvari pdf za to novico  tiskalniku prijazno 

Razne novice04 oktober 2007

Predstavitev glasbenikov v Čemšeniku

Objavil/a: Martina Bokal
Tudi letos je Turistično društvo Čemšenik pripravilo predstavitev glasbenikov. Prireditev je s številnimi nastopajočimi in gledalci potekala v prosvetnem domu v nedeljo 30. septembra 2007. Ob poskočnih zvokih harmonik so se zavrteli tudi čemšeniški folkloristi.


ustvari pdf za to novico  tiskalniku prijazno 
Pojdi na stran  1 2 3 ...... 53 54 55 56 57 58
© Prosvetno društvo Čemšenik 2007-2017
Ureditev strani Marko Drobne